height="132" />
TRB1 İLLERİ AKREDİTASYON KIYASLAMA TOPLANTISI YAPILDI

TRB1 İLLERİ AKREDİTASYON KIYASLAMA TOPLANTISI YAPILDI

ABONE OL
Şub 26, 2021 01:39
TRB1 İLLERİ AKREDİTASYON KIYASLAMA TOPLANTISI YAPILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TRB1 İllerini oluşturan Elazığ, Malatya, Bingöl ve Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreterleri, Akreditasyon Sorumluları ve Akreditasyon ekibi Elazığ TSO’nun organizasyonu ile zoom toplantısı üzerinden bir araya gelerek, Akreditasyon süreçleri, hizmetler ve yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulundular…

Odalarımız Arasında Önemli Bir Deneyim Paylaşımı Oldu…

TRB1 ileriyle yapılan Akreditasyon İstişare toplantısını değerlendiren Elazığ TSO Genel Sekreteri M.Mehmet Karabulut, dört ilin Genel Sekreterleri ve Akreditasyon Sorumluları ile Uzmanlarının katılımı ile yapılan toplantının çok verimli geçtiğini belirterek önemli kararların alındığını vurguladı.

Karabulut değerlendirmesinde, “Odamız tarafından organize edilen ve zoom üzerinden yapılan toplantıya Elazığ, Malatya, Tunceli ve Bingöl İllerimizin Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreterleri, Akreditasyon Sorumluları ve sistem içerisine yer alan profesyoneller katılmıştır. TOBB Akreditasyon sisteminin bir gereği olarak yapılması gereken kıyaslama faaliyeti pandemi nedeniyle zoom üzerinden gerçekleştirilmiştir. Aslında bu süreç bizim açımızdan dört ilin tüm yöneticilerini aynı anda bir araya getirme fırsatı da doğurmuştur. Yaklaşık 2 saat süren toplantıda Odalarımızın Akreditasyon süreçleri hakkında karşılıklı olarak bir kıyaslama imkanı olmuş ve önemli kararlar alınmıştır.

Akreditasyon sistemi içerisinde A sınıfında bulunan Odalara müşterek ziyaretler yapılması, yapılan çalışmaların bir platformda 4 ilin paylaşımına açılması, Akreditasyon ekiplerinin birbirleriyle anlık iletişim kurması için whatsApp grubu oluşturulması ve kıyaslama formu hazırlanarak değerlendirilmesi kabul görmüştür. Toplantıya katılan Odalarımız açısından çok verimli geçen görüşme sonrasında toplantıların periyodik aralıklarla devam etmesi de kararlaştırılmıştır. Ben tüm emeği geçen arkadaşlarımıza ve toplantıya iştirak eden Odalarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.