DOLAR 32,3747 0.14%
EURO 35,2314 -0.03%
ALTIN 2.322,100,14
BITCOIN 22882062,75%
Elazığ
12°

KAPALI

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Elazığ TSO ve TEPAV İŞBİRLİĞİ İMKANLARI DEĞERLENDİRİLDİ

Elazığ TSO ve TEPAV İŞBİRLİĞİ İMKANLARI DEĞERLENDİRİLDİ

ABONE OL
Şub 26, 2021 01:39
Elazığ TSO ve TEPAV İŞBİRLİĞİ İMKANLARI DEĞERLENDİRİLDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) Uzmanları ile Elazığ TSO Genel Sekreteri M. Mehmet Karabulut, Akademik Danışman Doç.Dr.İzzet Taşar, Basın Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürü Etem Yalın, Proje ve Yatırım İzleme Koordinatörü Osman Seçgin zoom toplantısıyla bir araya geldiler. Toplantıda; veriye dayalı politika analizi yapmak ve politika tasarım sürecine katkı sağlamak üzere TEPAV ve Elazığ TSO arasında yapılabilecek işbirliği hususları değerlendirildi…

Kurumların Uzmanlıklarından İstifade Etmek İstiyoruz…

TEPAV Uzmanları ile yapılan istişare toplantısını değerlendiren Elazığ TSO Genel Sekreteri M.Mehmet Karabulut, Odanın Akreditasyon sistemi içerisinde A hedefi olduğunu belirterek bu hedefe ulaşmak için uzman kurumların deneyimlerinden maksimumu düzeyde istifade etmek istediklerini söyledi.

Karabulut değerlendirmesinde, “Odamız Yönetim Kurulu ve Meclisimiz başta olmak üzere Meslek Komitelerimiz ve tüm birimlerimiz itibarı ile 2018 yılından itibaren TOBB Akreditasyon sisteminin zirvesi olan A sınıfına yükselme noktasında çok önemli bir irade ortaya konularak süreçler profesyonelce yürütülmektedir. Bu kapsamda konusunda uzman kurumlarımızın tüm deneyim ve altyapı imkanlarından da istifade etmek istiyoruz.

TOBB’nin de içinde bulunduğu Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) ile de işbirliği yaparak hem üyelerimize hem de ilimize veri üretme ve veriye dayalı aksiyon alarak daha nitelikli hizmetler gerçekleştirmek istiyoruz. Bu düşüncelerle Odamız Akademik Danışmanı Sayın Doç.Dr. İzzet Taşar hocamız, Basın Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürümüz Sayın Etem Yalın, Odamız Proje ve Yatırım İzleme Koordinatörümüz Sayın Osman Seçgin’in katılımlarıyla TAPEV uzmanlarıyla zoom üzerinden çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Odamızın ihtiyaç ve taleplerini masaya yatırarak üzerinde istişarelerde bulunduk. İnşallah TAPEV’in kurumsal deneyimlerini ilimize taşıyacak ve hem üyelerimize hem ilimize değer katacak çalışmalar üreteceğiz” ifadelerinde bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.