DOLAR 32,3245 0.21%
EURO 35,1555 0.02%
ALTIN 2.297,150,87
BITCOIN 2286549-0,55%
Elazığ
°

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Elazığ TSO İLE TRADEVALLEY ARASINDA DIŞ TİCARET PROTOKOLÜ

Elazığ TSO İLE TRADEVALLEY ARASINDA DIŞ TİCARET PROTOKOLÜ

ABONE OL
Şub 17, 2021 17:13
Elazığ TSO İLE TRADEVALLEY ARASINDA DIŞ TİCARET PROTOKOLÜ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkemizde çok sayıda firmaya uluslararası arenada güvenli bir şekilde e-Ticaret platformu üzerinden dış ticaret hizmeti sağlayan TradaValley firması ile Elazığ TSO arasında imzalanan protokol ile Oda Üyelerimizin platforma üyelik ve tüm hizmetlerden yüzde 50 oranında indirimli hizmet alması sağlandı…

İlimiz Dış Ticaretini Artırmayı Hedefliyoruz…

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan ile TradeValley firması yöneticileri Güçlü İlalmak ve Belgin Güven’in katılımı ile imzalanan protokol ile Elazığ TSO üyelerine e-ticaret platformuna ve tüm dış ticaret hizmetlerinden güvenli bir şekilde yüzde 50 indirimli olarak üyelik imkanı sağlandı.

Başkan Arslan protokol sonrasına yaptığı değerlendirmede, “Odamız ile TradeValley işbirliğinde Ocak ve Şubat aylarında iki ayrı etkinlik yapılarak zoom üzerinden ihracatta e-ticaretin önemi ve özellikle pandemiyle birlikte tüm dünyanın çok ciddi oranda artırdığı e-Ticaret üzerinden ihracat süreçleri değerlendirilmiştir. Ülkemizin de bu alanda çok önemli bir gelişim gösterdiği firma tarafında rakamlarla ortaya konmuştur.

İlimiz işletmelerinin de bu dönüşüm sürecine hızlı bir şekilde adaptasyonlarının sağlanması, ihracatta yeni pazarlar bulmaları, ihracat miktarlarını artırmalarını, ihracat yapmamış firmalarımızı ihracata yönlendirerek üretim ve istihdamlarını artırmayı ve ilimiz ihracatçı sayısı ve ihracat miktarını yükseltmek için bu profesyonel yapıdan istifade etmek istedik. Yaptığımız görüşmeler neticesinde sağ olsunlar firma yöneticilerimiz bugün ilimize gelerek bu protokolü imzaladık. TradeValley güvenli e-Ticaret süreçlerinin tümünü güvenli şekilde sürdüren ve bir çok ülkede hizmet veren profesyonel bir kurum.

Bu kurumun tecrübeleri ve çok muazzam olan networkundan ilimiz işletmelerinin istifade etmesini arzu ediyoruz. Hem deprem hem pandemi sürecinde büyük ekonomik sıkıntılar yaşayan ilimiz işletmeleri için bu süreç yeni bir dönemdir. TradeValley yetkilileri ilimiz işletmelerine pozitif bir ayrımcılık göstererek tüm platformun tüm hizmetlerini yüzde 50 indirimli olarak Üyelerimize açmışlardır.

Ayrıca protokol çerçevesinde ilimiz dış ticaretinin yükseltilmesi anlamında yıl boyunca B2B etkinlikleri, Sanal fuar, Dış Ticaret Uzmanlık eğitimleri, Pazar araştırmaları, Potansiyel pazarların ekonomiyle ilgili üst kuruluşlarıyla toplantılar, Dış Ticaret Müşavirlerinin katılımı ile bilgilendirmeler gibi çok sayıda organizasyonları da birlikte gerçekleştireceğiz. Protokolümüzün ve sürecin ilimiz iş dünyasına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Elazığ İşletmelerine Dış Ticarette Yeni Bir Dönem Başlatmak İstiyoruz…

Protokol törenine katılan TradeValley Yöneticisi Güçlü İlalmak Elazığ’ın dış ticarette potansiyeli olan bir il olduğunu ifade ederek, “Sayın Başkanımızla ve Odanın profesyonelleriyle yaptığımız ikili görüşmeler ve Elazığ TSO Üyelerinin katılımı ile yaptığımız zoom bilgilendirme etkinliklerinde Elazığ’ın dış ticarette önemli bir potansiyeli olduğunu gördük.

Bu potansiyelin e-Ticaret platformlarıyla istenilen noktaya taşınması içinden geçmekte olduğumuz bu süreçte çok daha önem kazınmıştır. Sayın Başkanımızın da ifade ettiği gibi artık ihracatta yeni trendler ve süreçler başlamış ve dünya hızla bu alana doğru gitmektedir. Ülkemizin de bu yeni süreçte etkin olması için bizlerde üzerimize düşen sorumlulukların bilinciyle hizmet vermeye gayret gösteriyoruz.

Öncelikle şunu ifade etmeliyim, TradeValley, uluslararası B2B ticareti geliştirmek ve Türkiye ekonomisine katma değer sağlamak için kurulmuş bir grup şirketidir. TradeValley ürün, mal ve hizmet tedarikçilerini hızlı ve zahmetsiz bir şekilde yurtdışındaki alıcılarla buluşturmakla birlikte, uluslararası ilişkilerde firmalarımıza global ticaretin kapılarını açmakta ve daha çok kazanmanın anahtarını sunmaktadır.

TradeValley; tedarikçi firmaları çevrimiçi bir ticaret platformu aracılığıyla, uluslararası hukuk ve ticaret kanunları çerçevesinde, gelişmiş güvenli ödeme alt yapısı kullanarak yurtdışındaki alıcı firmalarla buluşturmayı hedeflemektedir. Toptan satış odaklı bu e-ihracat platformunun içerisinde alıcı ve satıcı firmalar ile beraber lojistik firmaları, denetim firmaları, çeviri firmaları ve hukuk firmaları gibi çevrimiçi global ticaretin gerektirdiği tüm çözüm ortakları üye olarak bulunmakta ve üyelere hizmet vermektedir.

Alıcı firmalar ihtiyaç duydukları ürünleri TradeValley e-ihracat platformu üzerinden tedarikçi firmalardan satın alırken; diledikleri lojistik firmasını tercih edebildikleri gibi, satın alma işlemi sırasında isterlerse denetim firmalarının teftiş hizmetlerinden de faydalanabilmektedirler. Alıcı firmalar, tedarikçi firmalara teklif talebi göndererek ihtiyaçları doğrultusunda bilgi alabilmektedirler.

TradeValley; Türkçe, İngilizce, Arapça, Rusça ve Almanca olmak üzere 5 farklı dilde hizmet vermektedir. Satıcı ve alıcılar arasındaki ödeme alt yapısı için, uluslararası düzeyde güvenlik sertifikalarına sahip olan ve güvenli ticaret için “Secure Trade” alt markasıyla alıcı ve satıcı haklarını koruyan gelişmiş bir alt yapıya da sahiptir.

Platformumuza üye olan işletmeler tüm bunlardan ve platformun tüm alt hizmetlerinden istifade etme hakkına sahip olmaktadır. Elazığ işletmelerimiz için Sayın Başkanımız ve Oda profesyonelleri çok ciddi gayret göstererek tüm bu hizmetlerin Oda Üyesi işletmelerin istifadesine sunmak için yoğun bir gayret içerisindeler. Bizler de bu sürecin bir parçası olmak ve tüm deneyim ve altyapılarımızla katkı sağlamak istiyoruz. Firmalarımızın tüm sorularına cevap vermek ve alacakları hizmetler hakkında bilgilendirmeler yapmak üzere TradeValley uzmanları her zaman yardıma hazırdır. Protokolümüzün işletmelerimize hayırlı olmasını diliyor, Elazığ’da bulunmaktan ve buraya hizmet verecek olmaktan çok büyük bir mutluluk duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. İşletmelerimiz www.tradevalley.com sitemiz üzerinden ve

0850 290 7090 nolu Telefonumuzdan bizlerle iletişim kurabilirler” değerlendirmesinde bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.