height="132" />
AK PARTİ ELAZIĞ GENÇLİK KONGRESİ YAPILDI

AK PARTİ ELAZIĞ GENÇLİK KONGRESİ YAPILDI

ABONE OL
Şub 16, 2021 09:49
AK PARTİ ELAZIĞ GENÇLİK KONGRESİ YAPILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Ak Parti İl Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresi 15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu’nda yapıldı. Tek listeyle girilen seçimde AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanlığı’na Emre Burak Kürüm seçildi.

Kongreye AK Parti Elazığ milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık ve Zülfü Demirbağ, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Furkan Leventoğlu,  il ve ilçe teşkilatları ile gençlik kolları üyeleri katıldı.

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Furkan Leventoğlu kongrede yaptığı konuşmada, AK Parti Gençlik Kolları olarak 81 il, 922 ilçe, 13 bin 500 mahallede toplamda 23 bin aktif çalışan üyelerinin olduğunu söyledi.

Leventoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Türkiye’nin hatta dünyanın da en büyük gençlik yapılanmasıyız. Bu ülkenin seçmeninin yüzde 45’i 35 yaşın altında. Eğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bu ülkenin gençliği destek vermiyorsa yüzde 50 oyu nasıl alır? Bu tarz saptırmalara kesinlikle gelmeyeceğiz. Yeni oluşturacağımız ekiplerle durmadan, yorulmadan çalışacağız ve Cumhurbaşkanımızın yanında yer alacağız” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.