DOLAR %
EURO %
ALTIN 2.309,331,41
BITCOIN 22856412,93%
Elazığ
12°

KAPALI

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

ELAZIĞ SAĞLIK TURİZMİ EYLEM PLANI ONAYLANDI

ELAZIĞ SAĞLIK TURİZMİ EYLEM PLANI ONAYLANDI

ABONE OL
Şub 13, 2021 13:38
ELAZIĞ SAĞLIK TURİZMİ EYLEM PLANI ONAYLANDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ TSO ve ilgili tüm paydaşlarının katılımı ile, İlimizde Sağlık Turizmini geliştirme çalışmalarını koordine etmek, 2021-2023 Elazığ Sağlık Turizmi Eylem Planı hazırlamak ve uygulanmasını sağlamak amacıyla istişare toplantısı Elazığ TSO Konferans Salonunda yapıldı. Toplantıda çok önemli kararlar alınırken, Elazığ İl Sağlık Turizmi Koordinasyon Kurulu da oluşturuldu.

İlimizin Potansiyelini Ekonomiye Kazandırmalıyız…

Toplantının açılış konuşmasını yapan, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Asilhan Arslan Elazığ’ın hem sağlık hem de turizm anlamında çok önemli altyapısının bulunduğunu bu önemli kazanımın turizm için fırsata dönüştürülmesinin önemine işaret etti. Başkan Arslan değerlendirmesinde, “ELTURK DER Başkanımız Sayın Murat Solmaz tarafından uzun bir süre önce başlatılan ama araya deprem ve pandeminin girmesi ile birlikte ilerlemesi durmuş olan Sağlık Turizm Çalıştayına yeniden start verilmiş olması ve bugün tüm paydaşlarımızın burada bizlerle birlikte olmasında çok büyük bir mutluluk duymaktayım. Gerek kamu ve gerekse özel sektör yatırımları ile ilimiz Sağlık ve Turizm altyapısı imkanları ile çok önemli bir yerde. Bu büyük potansiyelin özellikle yurtdışına yönelik olarak sağlık turizmi anlamında değerlendirilmesi şehrin bir çok sektörüne değer katacak bir hizmet olacaktır. Biz Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası olarak çok önemsemiş olduğumuz bu konuyla ilgili olarak tüm süreçlerin içerisinde aktif olarak yer alacağımızı ve tüm çalışmalara katılım sağlayacağımızı ifade ediyor, emeği geçenleri kutluyorum” dedi.

Elazığ Sağlık Turizmi Eylem Planı Onaylandı…

İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Demirdağ ve THY Müdürü Ahmet Postalı’nın değerlendirmelerinin ardından ELTURK DER Başkanı Murat SOLMAZ 2021-2023 dönemini kapsayan Elazığ Sağlık Turizmi Eylem Planı sunumunu gerçekleştirdi.

Elazığ’da faaliyet gösteren Otellerin, Turizm İşletmelerinin, STK’ların, Özel ve Kamu Hastanelerinin, sektör temsilcilerinin, Fırat Kalkınma Ajansı temsilcilerinin ve TURSAB’ın katılım sağladığı toplantıda katılımcılar Eylem Planı hakkındaki görüş öneri ve tavsiyelerini paylaştılar. İstişareler sonrasında Eylem Plan maddeleri bir bir kayıt altına alınırken, planın ve çalıştayın yürütülmesiyle ilgili olarak ELTURK DER’in yetkili kılınması kararlaştırıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.