height="132" />
ELAZIĞ ESNAF KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFİ BAŞKANLIĞINA BANKACI ADAY

ELAZIĞ ESNAF KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFİ BAŞKANLIĞINA BANKACI ADAY

ABONE OL
Şub 8, 2021 14:22
ELAZIĞ ESNAF KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFİ BAŞKANLIĞINA BANKACI ADAY
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Emekli Bankacı Ahmet Doğan Elazığ Esnaf Ve Sanatkârlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi’nin 2021 yılı içerisinde yapılacak olan genel kurulunda aday olacağını açıkladı.

Doğan açıklamasında, Elâzığ’da faaliyet gösteren esnaflara iyi hizmet sunmak, şeffaf, katılımcı, ortak akıl ve yenilikçi bir yönetim anlayışı ile esnaf odası, meslek kuruluşu başkan ve temsilcileri ile kuracağı diyaloglarla, yapacağı istişarelerle her türlü sorun ve ihtiyaçlara kolaylık sağlayacağını belirtti.

Doğan yazılı olarak yaptığı açıklamada “Elazığ doğumluyum. İlk, orta ve lise eğitimimi Elâzığ’da tamamladıktan sonra, üniversite eğitimimi Kütahya iktisadi ve idari bilimler fakültesi işletme bölümünde tamamladım. 29 yıl bir kamu bankasında görev yaptım. 16 yıl boyunca Elâzığ merkezde bir bankanın çeşitli kademelerinde görev yaptım. 1 yıl Diyarbakır şube müdürlüğü, 2 yıl Tunceli şube müdürlüğü, 4 yıl Elâzığ sanayi sitesi şube müdürlüğü ve son olarak 5 yıl Adıyaman merkez şube müdürlüğü görevinde bulundum. Kamu bankasında görev yaptığım süre içerisinde ekonomimizin temel taşı olan esnaf ve sanatkârlarımızla sürekli iç içe olduk. Son yedi aydır şoför esnafı olarak faaliyet göstermekteyim” ifadelerini kullandı.

Doğan açıklamasının devamında adaylığının esnaf ve sanatkârlara hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

hardcore porno izle

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.