DOLAR 32,3341 0.24%
EURO 35,0914 -0.12%
ALTIN 2.299,300,97
BITCOIN %
Elazığ
11°

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

ARSLAN G.ANTEP TİCARET ODASI İLE SANAYİ ODASI BAŞKANLARIYLA BULUŞTU

ARSLAN G.ANTEP TİCARET ODASI İLE SANAYİ ODASI BAŞKANLARIYLA BULUŞTU

ABONE OL
Oca 27, 2021 14:44
ARSLAN G.ANTEP TİCARET ODASI İLE SANAYİ ODASI BAŞKANLARIYLA BULUŞTU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, ikili oda görüşmeleri, kıyaslama ve yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunmak üzere Gaziantep Ticaret Odası Başkanı M.Tuncay Yıldırım ve Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adnan Ünverdi ile her iki Odanın Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi…

Gaziantep sanayi altyapı ile Bölgemizin ve Ülkemizin çok önemli bir ilidir…

Ziyaretler hakkında bir değerlendirme yapan Başkan Arslan, Gaziantep’in sanayi ve ticaret altyapısı ile bölgenin ve ülkenin önde gelen bir ili olduğunu ifade etti. Arslan, “Oda Akreditasyon Sistemi içerisinde A sınıfında bulunan Gaziantep Ticaret Odası ile Gaziantep Sanayi Odası ilin kalkınma ve gelişmesinde çok önemli rol oynamakta ve değer üretmektedirler. Odamızın da öncelikli hedefi A sınıfına yükselerek aynı misyonla hizmet vermektir. Geçtiğimiz yıl Odamız profesyonelleri tarafından her iki oda ziyaret edilerek önemli deneyimler elde edilmiştir. Bugün de Yönetim Kurulu Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bizler biraraya gelerek yapılan çalışmalar, hizmetler ve üretilen değerler hakkında istişarelerde bulunduk. İyi uygulama örneklerini yerinde inceleyerek detaylı bilgiler alma imkânımız oldu.

Bu doğrultuda Gaziantep Ticaret Odası Başkanımız Sayın M. Tuncay Yıldırım ve Gaziantep Sanayi Odası Başkanımız Sayın Adnan Ünverdi ve Yönetim Kurulu Üyelerine gösterdikleri sıcak ilgi ve alakaları için teşekkür ediyorum.

İnceleme ve detaylı bilgiler aldığımız Gaziantep Yetkinlik ve Dijital Dönüşüm Merkezi Gaziantep için çok önemli bir kurum olmuştur. Odamızın da yine iyi uygulamalar anlamında çok başarılı işleri söz konu. İnşallah bu deneyimleri karşılıklı olarak paylaşarak Üyelerimize ve tüm topluma katkılar sağlamak istiyoruz. Ülkemizde sınırlı sayıda olan ve A sınıfında yer alan Odalara yönelik bu ziyaretlerimiz profesyonellerimiz ve Yönetim Kurulu seviyesinde devam edecektir” değerlendirmesinde bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.