height="132" />
PANDEMİ TEDBİRLERİNİ HİÇE SAYAN RESTORANA BASKIN

PANDEMİ TEDBİRLERİNİ HİÇE SAYAN RESTORANA BASKIN

ABONE OL
Oca 23, 2021 19:33
PANDEMİ TEDBİRLERİNİ HİÇE SAYAN RESTORANA BASKIN
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde bulunan bir restoranın Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini hiçe sayarak hizmet verildiği tespit edilince 21 kişiye idari para cezası uygulandı.

İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, restoranda bulunan 21 kişiye idari para cezası uygulandı. İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerce, Sivrice ilçesindeki bir restoranın camlarının kalın perdelerle kapatıldığını, içeride müşterilere alkol servisi yapıldığı belirledi. Restorana baskın yapan ekipler, içeride 8’i kadın 21 kişinin bulunduğunu tespit etti. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında “Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’na muhalefet”ten haklarında işlem yapılan bu kişilere toplam 93 bin 700 lira ceza verildi.

Ayrıca işletme ile ilgili Covid-19 Kurallarına uymamak ve ruhsatta belirtilen faaliyet konusu dışında faaliyet göstermesi ile ilgili işlem yapıldı.

Haberin videosu

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.