DOLAR 32,3297 0.24%
EURO 35,0672 -0.18%
ALTIN 2.296,120,83
BITCOIN 22770020,42%
Elazığ
11°

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

REKTÖR GÖKTAŞ ELAZIĞ TSO’da

REKTÖR GÖKTAŞ ELAZIĞ TSO’da

ABONE OL
Oca 19, 2021 17:45
REKTÖR GÖKTAŞ ELAZIĞ TSO’da
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Fahrettin Göktaş Elazığ TSO’yu ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan ve Elazığ TSO Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi. Ziyarette 2021 yılında Elazığ TSO ile Fırat Üniversitesinin müşterekliğinde yapılacak çalışmalar da masaya yatırıldı…

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte değer katacak hizmetler yapacağız…

F.Ü. Rektörü Prof.Dr. Fahrettin Göktaş, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan ve Elazığ TSO Yönetim Kurulu Üyelerinin sıcak karşılaması nedeniyle teşekkür ederek, “Sayın Başkanım göstermiş olduğunuz ilgi ve sıcak karşılamanız nedeniyle teşekkür ediyorum. Fırat Üniversitesi ve Elazığ TSO geçmişten günümüze çok güzel çalışmaları birlikte yürütmüşlerdir. Bu hizmet dönemimiz içerisinde biz tüm bu çalışmaları zirveye taşıyarak ilimizin her alanda gelişmesine öncülük etmek istiyoruz. Bu noktada başta Teknokent olmak üzere, KÜSİ ve diğer tüm projelerimizi sürekli işbirliği ve diyalog ile geliştirmek istiyoruz. Sizlerin gayretlerini ve girişimlerinizi yakından biliyorum. İnşallah halkımız ve ilimiz için unutulmaz bir hizmet dönemi olacaktır” dedi.

Fırat Üniversitesi şehrin en önemli dinamik gücüdür…

Elazığ TSO Yönetim Kurlu Başkanı Asilhan Arslan’da Rektör Göktaş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, “Sayın Hocam Ağustos ayında görevine başladı. Ancak Hocam 1986 yılından beri Fırat Üniversitesinin içerisinde olan, hem üniversitenin ihtiyaçlarını hem de şehrin genel beklentilerini çok iyi bilen bir bilim insanı. Hocamın ifade etmiş olduğu gibi, yönetiminde birlikte bulunduğumuz Teknokent ve KÜSİ gibi kurumlarımız var. Ayrıca Üniversite öğrencilerimizin tez konularının iş dünyasının önceliklerinden seçilmesi için bir protokolümüz bulunuyor. Ayrıca Elazığ TSO olarak Üniversite bünyesine yeni bölümler ve fakülteler açılması ile ilgili taleplerimiz oldu. Şehrin kalkınma ve gelişmesinde Fırat Üniversitesi ilimizin en güçlü yönünü oluşturuyor. İş dünyası olarak Üniversitemizin tüm bu birikim ve altyapısının şehrin kalkınma ve gelişmesi yönünde daha aktif olarak yer almasını arzu ediyoruz. Sayın Hocamızın da bizimle aynı düşüncede olmasını görmekte çok büyük bir mutluluk duymaktayız. İnşallah çok güzel hizmetlere hep birlikte imza atacağız” değerlendirmesinde bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.