height="132" />
TOBB’de GENEL SEKRETERLER TOPLANTISI

TOBB’de GENEL SEKRETERLER TOPLANTISI

ABONE OL
Oca 8, 2021 18:19
TOBB’de GENEL SEKRETERLER TOPLANTISI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında oda ve borsaların genel sekreterleri ile video konferans toplantısı yapıldı. Toplantıda pandemi sürecinde il ve ilçelerde yaşanan sorunlar değerlendirilirken, oda-borsa sisteminin hizmet kapasitesinin güçlendirilmesi ve yeni projeler için istişarelerde bulunuldu. Toplantıya Elazığ TSO Genel Sekreteri M.Mehmet Karabulut’ta katılım sağladı…

Akreditasyon Hedefiyle Uyumlu Hizmet Süreci…

TOBB Yönetim Kurulu Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu pandemi sürecinde iş dünyasının yaşamış olduğu sorunlar ve beklentilerin ilgili kurumlara taşınması ve çözüm üretilme girişimlerinin yapılması için bu dönemde Oda-Borsalara çok iş düştüğünü söyledi. Hisarcıklıoğlu Oda-Borsalardan gelen tüm taleplerin ilgili kurumlara taşındığını ve bu süreçte çok önemli desteklerin verilmesine öncülük edildiğini ifade etti. Hisarcıklıoğlu TOBB Akreditasyon sisteminin de bunu ön gördüğünü ifade ederek tüm Oda-Borsaların sistemin istemiş olduğu kriterler doğrultusunda üyelerine değer üretecek çalışmalar yapmasını talep etti.

Çok Yararlı Bir Toplantı Gerçekleştirildi…

Elazığ TSO Genel Sekreteri M.Mehmet Karabulut yaklaşık 4.5 saat süren ve webinar üzerinden yapılan toplantının çok verimli geçtiğini söyledi. Karabulut değerlendirmesinde, “Sayın Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu çok uzun süren toplantıya sonuna kadar katılarak çok önemli değerlendirme ve tavsiyelerde bulunmuştur. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası olarak Sayın Başkanımız Hisarcıklıoğlu’nun Odalardan beklentileri doğrultusunda başlatmış olduğumuz yeni dönemin bir bakıma teyidini almış olduk. Oda Yönetim Kurulumuz başta olmak üzere tüm yönetim organlarımız ve hizmet birimlerimizle Akreditasyon sisteminin ön gördüğü şekilde bir strateji izlemekte ve uygulamaktayız. Odamızın C sınıfından kısa süre içerisinde B sınıfına yükselmesi ve yeni hedefinin A sınıfı olması bunun en güzel göstergesi olmuştur. Akreditasyon sistemi profesyonel izleme ve değerlendirme kurumu tarafından tüm süreçlerin en ayrıntılı şekilde değerlendirilmesi ve ölçülmesiyle verilen bir belgedir. 2021 hedeflerimiz ve tüm süreç planlamalarımız bu yıl Akreditasyonda A sınıfına yükselmektir. Yapılan Genel Sekreterler toplantısı çok değerli olmuş ve bilgi paylaşımı anlamında yeni ufuklar açmıştır. Toplantının tüm Oda-Borsalarımıza ve iş dünyamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.