DOLAR %
EURO %
ALTIN 2.309,121,40
BITCOIN 22832532,18%
Elazığ
10°

AZ BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

İHH’DEN PALULU YETİMLERE MONT YARDIMI

İHH’DEN PALULU YETİMLERE MONT YARDIMI

ABONE OL
Oca 8, 2021 10:27
İHH’DEN PALULU YETİMLERE MONT YARDIMI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından Elazığ’ın Palu ilçesinde bulunan yetimlere mont dağıtımı yapıldı.

İHH Dünya’da savaş, yoksulluk, doğal afet ve her türlü insani krizde hayırseverlerin yardımıyla mağdurlara yardım elini uzatmaya devam ediyor.

Dünyada 90 bine yakın yetimi sürekli destek kapsamına alarak dünyanın en ücra köşelerine kadar hayrın ulaştırılmasına aracılık eden İHH, 24 Ocak 2020’de meydana gelen Elazığ Depremi’nin olduğu ilk günden beri Elazığlı yetimlere ve muhtaç ailelere destek oluyor.

İHH’nın başlatmış olduğu projeyle İHH Palu Temsilciliği tarafından Elazığ’ın Palu ilçesinde bulunan yetim ve muhtaç çocuklara mont dağıtımı yapıldı.

İHH Palu Temsilciliği tarafından yapılan açıklamada; “Hayırseverlerimizin desteğiyle Palu ilçemizde bulunan 23 yetim ve muhtaç ailelerimize mont dağıtımı yaptık.  Her zaman ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında yer alan, maddi ve manevi destekte bulunan kardeşlerimize şükranlarımızı sunarız. Allah hepinizden razı olsun “denildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.