DOLAR 32,3824 0.18%
EURO 35,0243 -0.2%
ALTIN 2.324,750,24
BITCOIN 2257774-0,98%
Elazığ

AÇIK

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

GÖKTAŞ’IN  YENİ YIL MESAJI

GÖKTAŞ’IN YENİ YIL MESAJI

ABONE OL
Oca 1, 2021 13:40
GÖKTAŞ’IN  YENİ YIL MESAJI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, yeni yıl dolayısıyla bir mesajı yayımladı.

Rektör Prof. Dr. GÖKTAŞ mesajında;

“Değerli öğretim elemanlarımız, idari personelimiz, üniversitemizin ışığı sevgili öğrencilerimiz ve saygıdeğer Elazığlılar, yılbaşı, geçen yılın muhasebesinin yapıldığı, geleceğe dair amaç ve hedeflerin gözden geçirildiği an olması hasebiyle sembolik bir önem arz etmektedir.

Fırat Üniversitesi ailesi olarak ulusal ve uluslararası ödüllerle taçlanan bilimsel çalışmalarla dolu bir yılı daha geride bıraktık. Bu bağlamda üniversiteler sadece bilginin üretildiği değil, aynı zamanda bu bilgilerin ehil insanların elinde irfana ve faydaya dönüştüğü; uzlaşmanın, hoşgörünün ve bilimsel bilginin hâkim olduğu kurumlardır. Nitekim bölgesel ve küresel bir aktör haline gelen Türkiye’nin en önemli kurumlarından olan üniversitelerin de bu hedefler doğrultusunda kendilerini güncellemesi, bilginin insanlığın faydası ve refahı için kullanılmasında önemlidir.

2020 yılını maalesef tüm dünya ve ülkemizde baş gösteren COVİD-19 Pandemisi ile mücadele ederek geçirdik. Temennimiz 2021 yılında ülkemiz başta olmak üzere bütün dünyanın bu salgından kurtulması ve kampüslerimizin öğrencilerimizle buluşup yüz yüze eğitimin gerçekleşmesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle 2021 yılının başta milletimiz olmak üzere üniversitemizdeki akademisyen, idari personel, öğrenci ve ailelerine başarı, sağlık, huzur ve hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.