DOLAR 32,3787 0.18%
EURO 35,0555 -0.16%
ALTIN 2.324,980,25
BITCOIN 2272623-0,59%
Elazığ
15°

KAPALI

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

ELAZIĞ OSB TİM’in ÇOK ÖZEL ZİYARETCİLERİ VARDI

ELAZIĞ OSB TİM’in ÇOK ÖZEL ZİYARETCİLERİ VARDI

ABONE OL
Ara 17, 2020 16:50
ELAZIĞ OSB TİM’in ÇOK ÖZEL ZİYARETCİLERİ VARDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İ.Halil Petek, Elazığ Jandarma Alay Komutanı Albay Ali Yıldız, OSB Yönetim Kurulu Başkan vekili Muhyeddin Kaya Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Özen ve Bölge Müdürü Mehmet Yaşar Demirel ile birlikte OSB Tasarım ve İnovasyon Merkezinde incelemelerde bulundular.

Gerçekleştirilen ziyaretden duyduğu memnuniyeti belirten Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İ.Halil Petek söyledi. Petek; ‘ Böyle bir tesisin Elazığ’a kazandırılması gerçekten mükemmel ve olağanüstü. Bizler de bugün burada incelemelerde bulunduk ve sanayiciler için ne kadar önemli olduğunu yerinde tespit etmiş olduk. Gelecekte Savunma Sanayi için gerçekleştirilecek projelerinde burada hayat bulacağına yürekten inanıyorum. Böyle bir merkezi Şanlıurfa’ya kazandırmak için elimizden geleni yapacağız. Bugün burada bizleri misafir eden Elazığ OSB Yönetimine çok teşekkür ederiz’ dedi.

OSB Yönetim Kurulu Başkan vekili Muhyeddin Kaya yapılan ziyaretden duyduğu memnuniyeti belirterek şöyle devam etti. Kaya; ‘Burada faaliyete geçirmiş olduğumuz Elazığ OSB ve Tasarım ve İnovasyon Merkezimizin kapısı hem iş konusunda hemde fikir alışverişi yapmakta herkese açıktır. Ayrıca geçenlerde vefat eden kardeşim Rıfat Kaya için taziye dileklerinde bulunan Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İ.Halil Petek, Elazığ Jandarma Alay Komutanı Albay Ali Yıldız’a çok teşekkür ediyorum’ dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.