height="132" />
FOTOĞRAF YARIŞMASINDA DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

FOTOĞRAF YARIŞMASINDA DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

ABONE OL
Ara 15, 2020 13:39
FOTOĞRAF YARIŞMASINDA DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü  koordinesinde özel eğitim kurumlarında öğrenim gören öğrencilere yönelik olarak düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri düzenlenen bir programla verildi.

BİZDEYİZ Mobil Uygulaması üzerinden yapılan yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri Milli Eğitim Müdürü Feyzi GÜRTÜRK ve yarışmanın sponsoru olan Birevim Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa ALPAY tarafından verildi.

Uzaktan eğitim sürecinde Özel Eğitim ihtiyacı olan öğrenciler içinde çeşitli etkinlikler yapıldığını ifade eden Milli Eğitim Müdürü Gürtürk;

“Bizdeyiz mobil uygulaması üzerinden çocuklarımızın eğitim süreçlerinden uzak kalmamaları için yaptığımız fotoğraf yarışması çocuklarımızdan büyük ilgi gördü. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize ve aileleri ile yarışmamıza sponsor olan Birevim’e de katkıları için teşekkür ediyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.