height="132" />
MTÜ’den TARIMSAL ÜRETİM ALANINDA E-ÇALIŞTAY

MTÜ’den TARIMSAL ÜRETİM ALANINDA E-ÇALIŞTAY

ABONE OL
Ara 13, 2020 15:33
MTÜ’den TARIMSAL ÜRETİM ALANINDA E-ÇALIŞTAY
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) tarafından, Ziraat Fakültesi Öğretim Üyelerinin online olarak düzenlediği  “Malatya’da Tarımsal Faaliyetler & Kayısı Ticaretinde Son Gelismeler ” Konulu E-Çalıştay’a Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin de katılacak.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi tarafından düzenlenen ve üniversitenin Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi  (MTÜ-UZEM) sistemi üzerinden yapılacak olan “Covıd-19 Salgın Sürecinde Malatya’da Kuru Kayısı ve Tarım Sektörü” konulu E-Panel 15 Aralık 2020 Salı günü saat   Saat 14:00’de başlayacak. E-Çalıştay aynı zamanda üniversitenin kurumsal Youtube sayfasında  (https://www.youtube.com/channel/UC1vdFuS3OMIn5jwOIUyAdKQ) ve Instagram sayfasında (@malatyaturgutozaledu) canlı olarak kamuoyu ile paylaşılacak.

-MTÜ’den Kayısı’ya Dair Bir Program Daha

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, “Malatya Turgut Özal Üniversitesi Covid_19 salgını sürecinde eğitim ve akademik faaliyetleri ile topluma karşı sorumluluklarını kesintiye uğratmamıştır. Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’mizin  (MTÜ-UZEM) üzerinden uzaktan eğitim faaliyetlerinin yanında, Covid_19 sürecinde çalıştay, konferans ve panellerde gerçekleştirerek akademik çalışmalarımız devam etmiştir. Bu kez  üniversitemizin MTÜ-UZEM sistemi üzerinden E-Çalıştay yaparak Malatya’da Tarımsal Faaliyetler & Kayısı Ticaretinde Son Gelismeleri, konunun tarafları ile masaya yatıracağız. Hem sanayici, hem tüccar, hem çiftçi ve üretici, hem resmi kurum yöneticileri ve hemde konun akademik boyutları tartışılacaktır. Sonuç raporu ilgili kurumlara gönderilecektir.

Bu süreçte  online toplantılar  ile kayısı üreticilerinin sorunları ve çözüm önerilerini kamuoyu önünde tartışan Ziraat Fakültemizin değerli öğretim üyeleri ve Kayısı ve Kayısı Ürünleri Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezimizi tebrik ediyorum. Bu çalışmalarımız her zaman devam edecektir.” dedi.

-E-ÇALIŞTAY’IN KATILIMCILARI

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Aysun BAY KARABULUT’un moderatörlüğünde yapılacak E-Çalıştaya Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin de katılacak.

Çalıştay’ın konuşmacıları ve konu başlıkları şu şekilde:

• Tahir Macit / Tarım Orman İl Müdürü

(Tarım Bakanlığı Çiftçilere Hibe ve Ödenekleri)

• Abdullah Erdoğan / Kayısı Araştırma Enstitisü İl Müdürü

(Kurutma ve Kükürtlemede Yenilikler)

• Ramazan Özcan / Malatya Ticaret Borsası Başkanı

(Lisanslı Depoculuk Yaş ve Kuru Kayısı İhracatı)

• Doğan Solmaz / Yeşilyurt Ziraat Odası Başkanı

 (Çiftçi Gözüyle Kayısı Tarımına Yönelik Beklentiler)

• Prof. Dr. Kazım Gündüz / MTÜ Ziraat Fakültesi Dekanı

• Prof. Dr. Bayram Murat Asma / MTÜ Ziraat Fakültesi

• Dr. Öğr. Üyesi Önder Otlu / Kayısı ve Kayısı Ürünleri

Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merzkezi Müdürü

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.