DOLAR 32,3317 0.25%
EURO 35,0399 -0.26%
ALTIN 2.279,520,10
BITCOIN 22849361,61%
Elazığ

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

DÜNYANIN UYANIŞI 2 RAFLARDAKİ YERİNİ ALDI

DÜNYANIN UYANIŞI 2 RAFLARDAKİ YERİNİ ALDI

ABONE OL
Ara 12, 2020 18:24
DÜNYANIN UYANIŞI 2 RAFLARDAKİ YERİNİ ALDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Okuyucuyu birbirinden gizemli olayların içine çeken Dünyanın Uyanışı serisi, zihinlerde birçok soru işareti yaratıyor ve tüm yanıtların aslında bizlerde saklı olduğunu gösteriyor.

Zaman bizlere neyi gösterir? Geçmiş ve gelecek bizim hatırladıklarımızdan ve umduklarımızdan ibaret olabilir mi? Seçimlerimizden ne kadar sorumluyuz? Sevdiklerimizi korumak isterken en fazla nelerden fedakârlık edebiliriz? Korkusuz kahramanımız Atiye, yüzümüze vurduğu gerçeklerle bünyesinde barındırdığı gücü bizimle de paylaşıyor. Çıktığı yolculuk artık yalnız onun yolculuğu değil. Peşine takılıyoruz… Görmediğimiz kentlerde perdesini daha önce aralamaya cesaret edemediğimiz sırları arıyoruz!
“Geçmişi, geleceğinin önünde aşılmaz bir dağ gibi duruyordu. Artık sadece iki seçenek vardı önünde: Ya bu topraklara ait olmaya çalışacaktı ya da ebedi bir göçebelik başlayacaktı ruhunun çorak topraklarında.”Dünyanın Uyanışı“Önce insandın, önüne çıkan yaşam sınavlarında yapılması gerekeni yani öğrendiğin neyse onu uyguladın. Sana yaşamın içinde yaptıklarından daha fazlası vaat ediliyor. Daha fazlasını hak ettin. Perdeyi, çizgiyi ve boyutu geçtin. Bilmediğin bir zamandan ve henüz bilemeyeceğin bir yerden bunun için gönderildin.” “Hibya Haber Ajansı”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.