height="132" />
KILICIMIZLA ALDIK PİYANGODAN ÇIKMADILAR

KILICIMIZLA ALDIK PİYANGODAN ÇIKMADILAR

ABONE OL
Nis 2, 2021 13:35
KILICIMIZLA ALDIK PİYANGODAN ÇIKMADILAR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Biz önce kendi köyümüz mahallemizdeki dedelerimizin yaptığı tarihi eser Camii’lerimize bir sahip çıkalım, yıkılmaktan kurtaralım, restore edip tarihe ve insanlarımıza kazandıralım. Bunlar bittikten sonra Ayasofya’ya gelelim.

Resim : Denizli / Çardak – Gemiş Pınar Camii.

Ne yazık ki sahip çıkılmadığı için bakımsızlıktan dolayı Çardak Depremi’nde bir tarafı yıkılmıştır.

Ayasofya’nın Fatih Sultan Mehmet için kılıç hakkı olduğu doğrudur. Fakat bunları konuşmak, on sekiz yıldır bu gariban milletin vergilerinden kesilen paralarla yurt sathında elli civarında kilise ve sinagog tamir edenlerin ve Ege’de ki irili-ufaklı on dokuz adamızı sessizce Yunan egemenliğine terk eyleyenlerin hakkı olmamalı.

Çünkü bu kişiler samimiyse, Ayasofya’dan önce yine bizim paralarımızla onardıkları Trabzon’daki Sümela Manastırı, Van’daki Akdamar Kilisesi, İstanbul Balat’ta ki Demir Kilise ve asıl sorun kaynağımız olan İstanbul Fener’de ki Rum Ortodoks Kilisesinin de kılıç hakkımız olduğunu bilmeli ve gereğini yapmalıdır.

Bu saydığım yerler piyangodan çıkmadı veya sahipleri hediye etmediler; kılıcımızla aldık.

SÜLEYMAN EFE KOCAZEYBEK
Yazarın Tüm Yazılarını Görmek İçin TIKLAYINIZ

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.