DOLAR 32,3326 0.25%
EURO 35,0475 -0.23%
ALTIN 2.282,820,25
BITCOIN 22834881,06%
Elazığ
°

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

ETUDER’e TAZE KAN

ETUDER’e TAZE KAN

ABONE OL
Ara 8, 2020 14:46
ETUDER’e TAZE KAN
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Turizm ve Kültür Tanıtma Derneği’nde görev değişimi gerçekleşti.

Uzun süredir başkanlık koltuğunda oturan Har Grup İcra Kurulu Başkanı Avukat Burak Soylu başkanlık görevini Emekli Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Bulut’a devretti.

Kurucusu olduğu ve birçok projede imzası olan Soylu, Elazığ Turizm ve Kültür Tanıtma Derneği’nde Onursal Kurucu Başkanı olarak çalışmalara devam edecek.

Yurt içindeki çalışmalarında ilimizin tanıtılmasını kendine misyon edinen ETUDER, Elazığ tanıtım günleri başta olmak üzere birçok projeye imza attı.

Elazığ ve çevresini tanıtmak, turizm camiasının birlik ve beraberliğini dernek mantalitesi altında pekiştirmek, hizmette kaliteyi global kaliteye taşımak üzere destek sağlamak, insan kaynakları alanında yatırım yapmak ve turizm piyasalarında Elazığ’ı marka yapmak hedefleri ve amacıyla 2011 yılında kurulan ETUDER, kurulduğu günden bugüne hem yurt içinde hem yurt dışında birçok projeye imza atarak Elazığ kültürünün tanıtılmasında önemli projelere imza attı.

Başlatılan Come To Elazığ kampanyasına büyük destek veren ETUDER Come To Elazığ kampanyası doğrultusunda birçok yabancı turist kafileler halinde Elazığ’a davet edilerek şehrimizin turizm varlıkları tanıtılmış, yatırım potansiyelleri ve avantajları anlatılmıştır. Bu yönde bazı yabancı yatırımcılarla yatırım ön görüşmeleri sağlanmıştı.

Türkiye’nin dört bir köşesine seyahatler gerçekleştiren turizm acentalarının temsilcilerini Elazığ’a davet ederek, seyahat haritasına Elazığ’ın da yer alması noktasında görüşmeler yaparak Cidde, Berlin ve Dubai’de düzenlenen uluslararası fuarlarda Elazığ’ın tanıtımına yönelik çalışmalar gerçekleştirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.