DOLAR 32,3469 0.25%
EURO 35,0983 -0.14%
ALTIN 2.309,101,40
BITCOIN 22839463,16%
Elazığ
12°

KAPALI

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

AİLE ETKİNLİK REHBERİ DİJİTAL KİTAP OLDU

AİLE ETKİNLİK REHBERİ DİJİTAL KİTAP OLDU

ABONE OL
Kas 6, 2020 16:30
AİLE ETKİNLİK REHBERİ DİJİTAL KİTAP OLDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü  tarafından veli ve öğrenciler  için hazırlanan Aile Etkinlik Rehberi E-Kitaba dönüştürüldü.

Salgın sürecinde birbirleri ile daha fazla zaman geçirme imkânı bulan öğrenci ve velilerimiz için uzman eğitimcilerimiz tarafından hazırlanan etkinlik rehberi dijital ortama aktarıldı.

Türkçe, Matematik, Resim, Masal, Genel Kültür, İngilizce, Zekâ Oyunları ve daha birçok alanda alanında uzman olan öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan Aile Etkinlik Rehberi öğrenci ve velilerimizin birlikte faydalanabilecekleri zengin içeriğiyle dijital ortamdaki yerini aldı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk;

Uzaktan eğitim sürecinde öğrencilerimizin aileleri ile daha fazla zaman geçiriyor olmaları nedeni ile Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bu zamanı daha değerli kılmak adına alanında uzman olan öğretmenlerimize bir çalışma yapmaları konusunda talimat verdik.

34 eğitimciden oluşan bu ekip hem öğrencilerimiz hem de velilerimiz için zengin içeriği ile ön plana çıkan güzel bir etkinlik kitabı hazırladılar.

Spor, etkinlik, ilginç bilgiler, yaşadığımız şehir, resim, sağlık, müzik, masal, İngilizce genel kültür, öğrenci eserleri gibi birçok içeriğin bir kitapta yer aldığı bu güzel çalışmamız dijital kitap haline dönüştürülerek müdürlüğümüzün resmi hesabı da dahil olmak üzere tüm sosyal medya hesaplarından yayınlanmıştır. Öğrenci ve velilerimiz 166 sayfadan oluşan ve büyük bir emek verilerek hazırlanan bu kitabın her sayfasında kendilerinden bir şeyi mutlaka göreceklerdir.

Hem velilerimizin hem de öğrencilerimizin beğeneceğini umduğumuz bu kitabın hazırlanmasında emeği geçen tüm eğitimci arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

DİJİTAL KİTAP LİNKİ AŞAĞIDADIR

http://elazigarge.meb.gov.tr/aileetkinlikrehberi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.