height="132" />
PERİNÇEK DEPREME KARŞI ACİLEN KAMU SEFERBERLİĞİ İSTEDİ

PERİNÇEK DEPREME KARŞI ACİLEN KAMU SEFERBERLİĞİ İSTEDİ

ABONE OL
Eki 31, 2020 13:18
PERİNÇEK DEPREME KARŞI ACİLEN KAMU SEFERBERLİĞİ İSTEDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, İzmir merkezli depremdeki kayıplarımız için başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diledi.

Perinçek, bundan sonraki olası bir depremde benzer acıları yaşamamak için kamu otoritelerini uyaran bir mesaj paylaştı.

Mesajda şu ifadeler yer aldı:

“İzmir depreminin ardından hepimiz derin üzüntü içindeyiz. Vatandaşlarımızın acılarını yürekten paylaşıyoruz. Hayatını kaybeden yurttaşlarımıza, ailelerine ve bütün milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Deprem kuşağındayız ve kaçınılmaz olarak bu afetleri yaşayacağız, bunu değiştiremeyiz. Ancak çürük binalar yapmak, binaları denetlememek, yanlış kentleşme… bunlar bizim kaderimiz değil. Türkiye’nin, imar politikaları ve kentleşme konusunda esaslı kararlar alması gerekiyor.

Afetlerle ilgili kamu seferberliği gereklidir. Artık Türkiye, depreme karşı büyük bir kamu eğitimi yapmak zorundadır. Devletimizin,  hükümetimizin ve yerel yönetimlerin hızla deprem önlemlerini alması, bütün milletimizin acil beklentisidir.”

KAYNAK: Vatan Partisi Genel Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.