height="132" />
SOSYAL MEDYAYI AKTİF KULLANAN HERKES GİRİŞİMCİ OLABİLİR

SOSYAL MEDYAYI AKTİF KULLANAN HERKES GİRİŞİMCİ OLABİLİR

ABONE OL
Eki 30, 2020 13:49
SOSYAL MEDYAYI AKTİF KULLANAN HERKES GİRİŞİMCİ OLABİLİR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sosyal medyanın hayatımıza girmesiyle birlikte ticaret hayatından farklı bir dönemin de başladığını ifade eden sosyal medya uzmanı ve genç girişimci Rüzgar Sertkaya “Sosyal medyayı aktif olarak kullanabilen herkesin girişimcilik yapabileceğini ve bu sayede ekonomik olarak belli bir özgürlük edebileceğini” iddia etti.

Rüzgar Sertkaya “Sosyal medyada girişimci olmak için çok büyük takipçi kitlelerine sahip olunmasının şart olmadığını, herkesin kendi takipçi sayısına göre bir ticaret hacmi elde edebileceğini” söyledi.

Bunun için özellikle sosyal medyada takipçilerle iyi bir iletişim ve hedef kitleleri seçebilecek bir reklam sayesinde tanıtılan ürünün satışının sağlanabileceğini söyleyen Rüzgar Sertkaya bu konuda Steve Jobs’un “Başarılı girişimcilerle başarısız girişimciler birbirinden ayıran en temel konu, salt azimdir.” sözlerinin ne denli doğru olduğunu göstereceğiniz azim ve çaba sayesinde her sosyal medya kullanıcısı başarabilir” dedi.

Sosyal medyada yapılacak girişimler öncesinde olmazsa olmazlardan birisinin ürünlerin tanıtılabileceği bir web site şarttır. Ama bu web sitesi aynı zamanda hedef pazarınızı düşünerek tasarlanmalıdır diyen Rüzgar Sertkaya bunlar dikkate alınmadan yapılan dünyanın en güzel web sitesi size tek bir müşteri dahi kazandıramaz diyerek sözlerini tamamladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.