DOLAR 32,4007 0.15%
EURO 35,3652 0.14%
ALTIN 2.323,350,20
BITCOIN 22903802,74%
Elazığ
12°

KAPALI

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

GÜRTÜRK’ün 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

GÜRTÜRK’ün 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

ABONE OL
Eki 28, 2020 13:51
GÜRTÜRK’ün 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Gürtürk mesajında;

“Cumhuriyetimizin ilanının 97’nci yıldönümü kutlu olsun.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bir asırlık şanlı geçmişe sahip milli mücadelenin zafere ulaşmasında ve yeni devletimizin kuruluşunda görev üstlenen kahramanlarımızı saygı, şükran ve minnetle yad ediyorum.

Türkiye, bağımsızlık mücadelesini en başından en sonuna kadar milletinin azim ve kararlılığı, sarsılmaz inancı ve Hakk’ın ve haklının yanında durarak, zalimin değil mazlumun yanında saf tutarak yapmıştır.

Büyük bir İmparatorluğun bakiyesi üzerine kurulan genç Türkiye Cumhuriyeti varlığımızı ve geleceğimizi korumak amacıyla son yıllarda yine tarihi bir mücadelenin içine girmiştir.

Terör örgütlerinin saldırılarından 15 Temmuz hain darbe girişimine kadar yaşadığımız tüm olaylar, bu tarihi mücadelenin göstergesi, genç Cumhuriyetimizin önlenemez yükselişinin, bölgesel güç olma yolunda attığı adımların bir göstergesidir.

Sevgili Öğrenciler,

Suriye’de, Libya’da, kardeş ülkemiz Can Azerbaycan’da, Mavi Vatan Akdeniz’de yürüttüğümüz büyük mücadele, tıpkı 100 yıl önce olduğu gibi, çevremizi sarmalamaya çalışan, Türkiye’nin büyümesinden rahatsızlık duyan, bölgede güçlü ve söz sahibi olan genç Cumhuriyetimize tahammül edemeyen ülkelerin, geçtiğimiz asır içerisinde de hala aynı fitne ve fesadı sergilediklerini gözler önünde sergilemektedir.

İçinden geçtiğimiz bu önemli süreci de, Çanakkale ruhuyla, 15 Temmuz ruhuyla hep birlikte atlatacak, tıpkı atalarımızın bize bıraktığı gibi bizler de çocuklarımıza güçlü Türkiye’yi miras bırakacağız.

Sizler, okuyarak, düşünerek, üreterek, devletine ve milletine bağlı, şanlı bayrağının gölgesine sığınmış mazlum milletlere merhamet ve adaletle yaklaşarak anahtarını elinde tuttuğunuz güçlü Türkiye’nin kapılarını sonuna kadar aralayınız.

Bu duygularla bir kez daha Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97’nci kuruluş yıldönümünü tebrik ediyor, aziz şehitlerimizi minnet, rahmet ve şükranla anıyorum” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.