height="132" />
ÖZGÜR TÜZER “GİDEMEZSİN BU ŞEHİRDEN” LE GELİYOR

ÖZGÜR TÜZER “GİDEMEZSİN BU ŞEHİRDEN” LE GELİYOR

ABONE OL
Eki 26, 2020 10:11
ÖZGÜR TÜZER “GİDEMEZSİN BU ŞEHİRDEN” LE GELİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Özgür Tüzer  sözü ve müziği Sinan Gündoğdu’ya , aranjesi Mustafa Arapoğlu’na ait olan “Gidemezsin bu Şehirden” adlı yeni teklisi ile Fono Müzik etiketiyle piyasada….

2018 yılında Ahmet Kaya’nın yarım  kalan  “Bundan Böyle Yolu Yok” adlı eserini yeniden yorumlayarak sesini tüm müzik severlere duyuran  birçok kanal programlarında ve ana haber kanallarında gündeme gelen Özgür Tüzer daha sonra söz ve bestesi kendisine  ait olan Hasarlıyım, Sadece, Ey İstanbul ,Olur ve Gökyüzü ve Özgürlük eserleriyle müzik camiasına özgün müzik dalında giriş yapmıştı.

2019 yılında sürpriz bir şekilde Ahmet Kaya’nın Sinema filminde başrol oyunculuğu teklifi alan sanatçı “İki Gözüm Ahmet” filmiyle oyunculuğa da ilk adımını attı.

En son çalışması olan büyük ses getireceğine inandığı sözü ve müziği Sinan Gündoğdu’ya , aranjesi Mustafa Arapoğlu’na ait olan “Gidemezsin bu Şehirden” adlı yeni teklisi Fono Müzik etiketiyle müzik piyasasına merhaba diyen sanatçı eserini müzikseverlerin beğenisine sundu.

LİNK:

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.