height="132" />
ARİEL ATKİNS, BİREVİM İL ÖZEL İDAREDE!

ARİEL ATKİNS, BİREVİM İL ÖZEL İDAREDE!

ABONE OL
Eki 17, 2020 12:50
ARİEL ATKİNS, BİREVİM İL ÖZEL İDAREDE!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Birevim Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü, Amerikalı oyuncu Ariel Atkins’i kadrosuna kattı.

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Birevim Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü bir yıllığına ABD’li profesyonel basketbol oyuncusu Ariel Atkins ile sözleşme imzaladı.

24 yaşında 1.80 cm boyundaki Amerikalı gard oyuncusu Ariel Atkins, WNBA (Profesyonel Kadınlar Basketbol Ligi)’de sırasıyla 2018 yılında Washington Mystics, 2019 yılında InvestInTheWest ENEA Gorzów,2020 yılında ise Perth Lynx takımlarında forma giydi. Atkins, 2019’da Washington Mystics ile WNBA Şampiyonası kazandı.

Transfer ile ilgili kulüpten yapılan yazılı açıklamada; Amerikalı oyun kurucu Chennedy Carter’ın disiplin problemi nedeniyle, Reshanda Gray’in ise ailevi problemleri nedeniyle sözleşmelerinin karşılıklı mutabakat neticesinde feshedildiği hatırlatıldı ve bu oyuncuların yerlerine hızlı bir şekilde yeni transferler gerçekleştirildiği bildirildi.

17 Ekim Cumartesi günü oynanacak Galatasaray karşılaşması öncesi hazırlıklarını devam ettirdiklerini belirten Kulüp Başkanı Alpay, Galatasaray maçının çok önemli olduğunu ve maçı almak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti. Alpay, yeni transferlerinin takım için hayırlı olması temennisinden bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.