DOLAR %
EURO %
ALTIN 2.309,121,40
BITCOIN 22832532,18%
Elazığ
10°

AZ BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

JANDARMA HIRSIZLIK ÇETESİNİ ÇÖKERTTİ

JANDARMA HIRSIZLIK ÇETESİNİ ÇÖKERTTİ

ABONE OL
Eki 16, 2020 13:15
JANDARMA HIRSIZLIK ÇETESİNİ ÇÖKERTTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ İl Jandarma Komutanlığından başarılı bir operasyon daha yapıldı.

Elazığ Baskil ilçesinde 29 Eylül 2020 tarihinde KIRTUR San.Tic. Ltd.Şt. ne ait şantiyede meydana gelen hırsızlık sonucunda şantiyeden 263 kg.lık 7 rulodan oluşan toplamda 1841 kg. ağırlığında 7000 m bakır kablo çalındığı firma yetkilisi B.A. isimli şahıs tarafından Jandarmaya ihbar edildi.

Elazığ İl Jandarma Komutanlığınca görevlendirilen Jandarma Olay yeri inceleme, Jandarma dedektifleri ile çok sayıda jandarma birlikleri tarafından olay yerinde ve güzergahlarda yapılan araştırmalar sonucunda şüphelilere ait görüntüler tespit edilerek şüphelilerin kimlik bilgilerinin araştırması sonucu şüphelilerin M.G, İ.Y, E.Y, M.Y, E.Y, B.Y, H.Y, E.D ve S.S isimli şahısların olduğu tespit edildi.

Şüphelilerin adres araştırması sonucunda Diyarbakır ilinde ikamet ettikleri tespit edilerek  Elazığ İl Jandarma Komutanlığınca 9 farklı adreste eş zamanlı operasyon yapıldı. Yapılan operasyon sonucunda  yakalanarak Elazığ’a getirilen şüpheliler gözaltına alındılar.

Olay hakkında soruşturma devam ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.