height="132" />
RESHANDA GRAY, ELAZIĞ İL ÖZEL İDARE’DE!

RESHANDA GRAY, ELAZIĞ İL ÖZEL İDARE’DE!

ABONE OL
Eki 7, 2020 09:27
RESHANDA GRAY, ELAZIĞ İL ÖZEL İDARE’DE!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Birevim Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü, Reshanda Gray’i kadrosuna dahil etti.

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Birevim Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü Başkanı Mustafa Alpay, Kalani Brown’nun sözleşmesinin feshedilmesinin ardından hızlıca harekete geçti. Başkan Alpay, gece yarısı operasyonuyla Reshanda Gray’i takımın kadrosuna kattı.

Bir yıllığına anlaşma imzalanan 27 yaşında 1.88 cm boyundaki Reshanda Gray, uzun forvet ve pivot pozisyonlarında oynuyor. WNBA’nin yıldız oyuncularında Reshanda Gray, Atlanta Dream, Connecticut Sun, New York Liberty ve son olarak Los Angeles Sparks takımlarında forma giydi. Gray, 2015’te yılın oyuncusu seçildi. Gray ile birlikte takımdaki ABD’li sayısı 2 oldu.

Transfer ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Birevim Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü Başkanı Mustafa Alpay: “Transfer sürecinde bizlere destek veren yönetim kurulu üyelerine ve hocalarımıza teşekkür ederim. Bizim için önemli bir transfer oldu. Reshanda Gray, WBNA liginde kendini birçok kez kanıtlamış bir isim. Bundan sonraki süreçte Elazığ için oynayacak. Takımımız ve şehrimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.”dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.