height="132" />
ELAZIĞ’da SON BİR HAFTADA Kİ UYUŞTURUCU MÜCALELERİ

ELAZIĞ’da SON BİR HAFTADA Kİ UYUŞTURUCU MÜCALELERİ

ABONE OL
Eyl 25, 2020 16:26
ELAZIĞ’da SON BİR HAFTADA Kİ UYUŞTURUCU MÜCALELERİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, uyuşturucuyla mücadele kapsamında son bir hafta içerisinde yapılan çalışmalarda;
Diyarbakır Polis Uygulama Noktasında şüpheli bir araçta 6.050 gr toz esrar ile bir miktar metamfetamin maddesi ele geçirildi. Konu ile ilgili olarak araç içerisinde 2 şahıs ile İstanbul ilinde bu şahıslarla bağlantılı oldukları tespit edilen 2 şahıs olmak üzere toplam 4 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilen şahıslardan, F.I. ve E.T. Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak Suçundan tutuklanarak ceza evine gönderildi.
Elazığ il merkezinde şüpheli görülen başka bir araçta ise yapılan aramalarda satışa hazır 10 parça halinde toplam 49 gr kokain maddesinin ele geçirilmesi üzerine araç sürücüsüne ait işyeri adresinde de arama yapıldı ve yapılan aramalarda 44 gr kokain maddesi ile uyuşturucu madde satışında kullanıldığı değerlendirilen 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Konu hakkında gözaltına alınan uyuşturucu satıcısı Z.Y., sevk edildiği adli mercilerce Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak Suçundan tutuklandı.
Ayrıca, kent genelinde gerçekleştirilen uygulamalar sırasında uyuşturucu madde kullandığı tespit edilen 6 şahıstan kullanıma hazır halde çeşitli miktarlarda esrar ve metamfetamin maddeleri ele geçirilerek haklarında Uyuşturucu Madde Kullanmak Suçundan adli işlem yapıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.