height="132" />
PERİNÇEK: TOPLUMUN LGBTİ TOPLUMU HALİNE GETİRİLMESİNE KARŞIYIM

PERİNÇEK: TOPLUMUN LGBTİ TOPLUMU HALİNE GETİRİLMESİNE KARŞIYIM

ABONE OL
Eyl 24, 2020 19:31
PERİNÇEK: TOPLUMUN LGBTİ TOPLUMU HALİNE GETİRİLMESİNE KARŞIYIM
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haber Global’deki ’40’ programında Jülide Ateş’in sorularını yanıtlayan Doğu Perinçek “İstanbul Sözleşmesi gibi projeler LGBTİ’yi yaymayı benimsiyor. Toplumun LGBTİ toplumu haline getirilmesine karşıyım” diye konuştu.

Perinçek açıklamasında; “Toplumun LGBTİ toplumu haline getirilmesine karşıyım. O toplum; Huzurlu ve mutlu bir toplum değil. Yapılan araştırmalarda LGBTİ içinde intiharlar, sosyal gerginlikler, uyuşturucu kullanımı ve hastalıklar  diğer insanlara göre çok çok yüksek. Böyle bir toplum mu olacağız? İstanbul Sözleşmesi gibi projeler LGBTİ’yi yaymayı benimsiyor. Bu toplum modeli sağlıklı model değil. Bu doğadan gelen bir şey değil. Adamlar önce tanrılarını eşcinsel yapıyor. Oradan aşağı doğru da indiriyorlar. Orada Zeus yok ama Washington tanrısı da eşcinsel. LGBTİ denilen kişişer topluma dayatılan konular haline geldi” ifadelerini kullandı.

Kendisine yöneltilen LGBTİ+ fobik tutumlar için verilen”Hormonlu Domates” ödülüne neden layık görüldünüz? Sorusuna ise Perinçek

“Ben hiçbir zaman LBGTİ bireylerine nefret dolu sözler söylemedim. Ben toplumun geleceği ve sağlıklı bir şekilde yaşaması için mücadele ediyorum. Avrupa’da görülüyor bunlar, LGBTİ yayıldığında huzurlu bir toplum olmuyor. Bilimsel olarak saptanan şeyler. Ben kültürel mücadele içerisindeyim” diye cavap verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.