DOLAR %
EURO %
ALTIN 2.322,770,17
BITCOIN 22920672,75%
Elazığ
12°

KAPALI

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

ŞERİFOĞULLARI: SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ

ŞERİFOĞULLARI: SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ

ABONE OL
Eyl 22, 2020 21:59
ŞERİFOĞULLARI: SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ’ı bölgesinin yıldız kentlerinden biri haline getirmek için eğitimden kültür sanata, ulaşımdan alt-üst yapı çalışmalarına, her alanda örnek teşkil edecek çalışmalarla ileriye taşıyacaklarını belirterek “bu uğurda ayak basmadık yer, çalmadık kapı ve fikrini, gönlünü almadığımız bir tek vatandaş bırakmayacağız” dedi.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, daha yaşanılabilir bir Elazığ için şehrin dört bir yanında sürdürdükleri belediye çalışmalarını yerinde inceledi. Yetkililerden bilgi aldı. Başkan yardımcıları ve birim müdürleri de inceleme esnasında başkana eşlik ederek verdiği talimatları not etti.

“Trafik akışı büyük oranda rahatlayacak”

İlk olarak Aksaray Mahallesi’ni Güney Çevre Yolu’na bağlayacak 25 metre genişliğinde 1.000 metre uzunluğunda ki yeni imar yolunu inceleyen Başkan Şerifoğulları, gelinen aşamaya ilişkin yetkililerden bilgi aldı. Yine aynı alan içerisinde bulunan ve istimlak çalışmaları tamamlanan yeni alternatif yolun, başlayan çalışmalarına ilişkin bilgi alan Başkan Şerifoğulları, yolun tamamlanmasıyla birlikte trafik akışında büyük oranda rahatlama sağlayacağını kaydetti.

“Özellikle Havaalanına Gidiş-Dönüşleri kolaylaştıracak”

Daha sonra Sürsürü Mahallesi içerisinde yapımı devam eden ve İmam Efendi Bulvarı’nın yoğunluğunu azaltacak yeni imar yolunu inceleyen Başkan Şerifoğulları, yolun tamamlanmasıyla birlikte havaalanına gidiş dönüşleri kolaylaştıracağını kaydetti.

Yolun modern ve kaliteli inşa edilmesi için talimat veren Başkan Şerifoğulları, “Modernizasyonu ve ışıklandırmasıyla birlikte Elazığımıza yakışacak bir yol olması için bütün imkânları değerlendirin. Çünkü konum itibarıyla havaalanına gidiş-dönüş yapacak vatandaşlarımızın sıklıkla kullanacağı bir güzergâh olacak. Aynı zamanda İmam Efendi Bulvarı’nın yükünü de hafifletecek” dedi.

“İhtiyaçlar Doğrultusunda İlerliyoruz”

İnceleme gezisine şehrin yeni yerleşim bölgesi olan Çaydaçıra Mahallesi ile devam eden Başkan Şerifoğulları, ihtiyaçlar doğrultusunda ilerlediklerini belirterek çalışmalarını bu yönde hayata geçirdiklerini kaydetti.

Geçtiğimiz günlerde asfalt serimi tamamlanarak hizmete sunulan yeni imar yolunda incelemeler gerçekleştiren Şerifoğulları, Çaydaçıra ve Keban yolunu bağlayan yeni güzergahın orta refüj ve peyzaj çalışmalarının da titizlikle ilerletilmesi yönünde talimat verdi.

“Söz Verdiğimiz Gibi”

Son olarak kanal boyu projesinin 3.etabını oluşturan yol ile Kanal Boyu Bulvar ve Rekreasyon Projesi’ne ilişkin çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Şerifoğulları, birçok mahallenin ve şehrin ortak sorunu haline gelmiş bir problemin daha çözüme kavuşturulmasının huzurunu yaşadıklarını belirterek “Seçim öncesinde hemşerilerimize verdiğimiz sözleri adım adım hayata geçiriyoruz” dedi.

Çalışmaların söz verdikleri gibi ilerlediğini kaydeden Şerifoğulları, “Üç kilometrelik kanalın yarısından fazlasını kapatmış durumdayız. Ekiplerimiz yoğun bir mesai harcayarak Ulukent, Kırklar, Sanayi ve Salıbaba mahallelerimizi yakından ilgilendiren bir problemi kısa süre sonra ortadan kaldıracak inşallah” dedi.

vayachollo.com

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.