DOLAR 32,3332 0.24%
EURO 35,0502 -0.23%
ALTIN 2.282,600,24
BITCOIN 22838891,33%
Elazığ

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

TİCARET VE SANAYİ ODALARI KONSEY TOPLANTISI YAPILDI

TİCARET VE SANAYİ ODALARI KONSEY TOPLANTISI YAPILDI

ABONE OL
Eyl 17, 2020 17:49
TİCARET VE SANAYİ ODALARI KONSEY TOPLANTISI YAPILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey toplantısı, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında, video konferans aracılığıyla yapıldı. Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile birlikte TOBB toplantı salonundan Konsey Toplantısına katıldı…

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu toplantının açılışında yaptığı konuşmada, 13 Nisan’daki son konsey toplantısının üzerinden yaklaşık 5 ay geçtiğini, bu süre zarfında TOBB olarak, Oda/Borsalar ve Sektör Meclisleri ile birlikte çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

Hisarcıklıoğlu konuşmasında; “Sizler, tüm Oda-Borsa başkanlarım, üyelerimizin sesini duyurdunuz, dertlerine tercüman oldunuz. Allah hepinizden, emeklerinizden ve gayretlerinden razı olsun. Biliyorsunuz, sizlerin tüm bu çalışmaları sayesinde, Mart ayında 70 maddelik bir öneri setini, Cumhurbaşkanımıza sunmuştuk. Bunların büyük bir kısmı hayata geçti, geçmeye de devam ediyor. İşte en son, eğitim sektöründeki KDV oranı indirildi. Kısa çalışma ödeneğinden faydalanma süresi 31 Ekim’e uzatıldı. Sette yer alan tüm hususların hassasiyetle takipçisi olmayı sürdürüyoruz. Sizlerden gelen tüm öneri ve talepler mutlak suretle değerlendiriliyor” dedi.

Hisarcıklıoğlu, toplantıda takip ettikleri pek çok konu daha olduğunu belirterek bunlar hakkında kısa bilgiler vererek, başkanlardan gelen değerlendirmeleri de not altı.

TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte toplantıya katılan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkaın Asilhan Arslan, son derece verimli geçen toplantı için Hisarcıklıoğlu’na teşekkür etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.