DOLAR 32,3343 0.25%
EURO 35,1415 0.01%
ALTIN
BITCOIN 23000142,83%
Elazığ
10°

AZ BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

MOBİL BEYAZ MASA ESENTEPE MAHALLESİ’NDE

MOBİL BEYAZ MASA ESENTEPE MAHALLESİ’NDE

ABONE OL
Eyl 16, 2020 18:56
MOBİL BEYAZ MASA ESENTEPE MAHALLESİ’NDE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Birlikte yönetim ilkesinden hareketle vatandaşları yönetime dâhil etmek, talep ve önerilerini dinlemek ve sorunlarına çözüm üretmek amacıyla hayata geçirilen Elazığ Belediyesi 153 Mobil Beyaz Masa, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda belirlenen programlar dahilinde hafta içi her gün bir mahallede hizmet sunan Mobil Beyaz Masa ekibi, Esentepe Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlarımızı dinleyerek, talep ve şikâyetlerini kaydetti. Belediye ekipleri tarafından alınan öneri ve talepler, daha hızlı çözüme kavuşturulmak üzere koordineli bir şekilde belediyenin ilgili birimlerine yönlendirildi.

“Vatandaşların Takdirini Topladı”

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği hizmetten duydukları memnuniyeti ifade eden Esentepe Mahalle Muhtarı İsmail Doğan ise, “Vatandaşlarımız ayaklarına kadar gelen hizmetten son derece memnun kaldılar. Sorun ve taleplerini belediye ekiplerine birebir ve kolay bir şekilde ilettiler. Bu açıdan emeği geçen bütün belediye ekiplerine şahsım ve mahallem adına teşekkür ederim” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.