height="132" />
ELAZIĞ’ın YETİŞTİRDİĞİ SARIKAYA TÜRK MÜZİK PİYASASINA BOMBA GİBİ GİRİŞ YAPTI

ELAZIĞ’ın YETİŞTİRDİĞİ SARIKAYA TÜRK MÜZİK PİYASASINA BOMBA GİBİ GİRİŞ YAPTI

ABONE OL
Eyl 16, 2020 13:24
ELAZIĞ’ın YETİŞTİRDİĞİ SARIKAYA TÜRK MÜZİK PİYASASINA BOMBA GİBİ GİRİŞ YAPTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul’da sanat hayatına devam eden Elazığlı sanatçı Akın Sarıkaya’nın, sözü ve müziği kendine ait beş parçadan oluşan “Akın Sarıkaya 2020″ albümü özgün müzikseverleri ile  buluştu.

Albümünde yer alan ” Gel Gel” isimli şarkısına birde klip çeken sanatçı Sarıkaya önümüzdeki günlerde Türk Müzik piyasasında adından sıkça söz ettireceğe benziyor.

Akın Sarıkaya’nın yaptığı “Gel gel” isimli parçanın klibi gündeme bomba gibi düşerken klip de İstanbul sokak sanatçılarını aratmayacak görüntüler kullanılması ise dikkat çekti.

AKIN SARIKAYA KİMDİR?

Akın Sarıkaya Elazığ’da dünyaya geldi. Sanat hayatına 12 yaşında bağlama çalarak başlayan sanatçı Sarıkaya; girdiği Elazığ Musiki Cemiyetinde müzik üzerine eğitimler aldı.

Yükseköğrenimi ile birlikte müzik eğitimlerini de aksatmayan sanatçı Sarıkaya, bu eğitimini musiki cemiyetin de devam ettirip bu esnada ülke çapında çeşitli illerde konserlere katıldı.

İstanbul’da sanat hayatına devam eden sanatçının, sözü ve müziği kendine ait 5 şarkı ile oluşan “Akın Sarıkaya 2020” albümü piyasaya çıktı. Sarıkaya, yaptığı müziğin türünü özgün müzik olarak tanımlıyor.

AKIN SARIKAYA 2020’de YER ALAN PARÇALAR

1= Gel gel

2= Ah Ayten

3= Elim kolum sana varsın

4= Ömrüm

5= Yazılmamış Kaderimsin

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.