DOLAR 32,3439 0.28%
EURO 35,1423 0%
ALTIN 2.312,771,56
BITCOIN 22867632,58%
Elazığ
°

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

BAŞ: ARIŞTIRMAYALIM,BİRLEŞTİRELİM

BAŞ: ARIŞTIRMAYALIM,BİRLEŞTİRELİM

ABONE OL
Eyl 9, 2020 23:05
BAŞ: ARIŞTIRMAYALIM,BİRLEŞTİRELİM
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 BTP Lideri Hüseyin Baş,”Erol Mütercimler’e yapılan saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada,” Ayrıştırıcı, kutuplaştırıcı bir dil yerine, birleştirici, bütünleştirici bir dil kullanalım.”dedi.

BTP Lideri Hüseyin Baş, “Dindar gençliği bitirdiniz. Bunu Erol Hoca’ya saldırarak örtemezsiniz.” diyerek Erol Mütercimler’i hedef alanlara “birlik-beraberliğimiz adına yapıcı bir dil kullanmak ülkemize fayda sağlayacaktır.”dedi

Baş, “Biz ülke olarak vatana, bayrağa saldırı olmadığı sürece kardeşiz, biriz, beraberiz, bundan kimsenin endişesi olmasın. Bugün Erol hocayı hedef alanlar, yarın farklı kişileri hedef alabilirler. Bize düşen görev bu tür oyunlara gelmemektir. Biz oyunların farkındayız ve birliğimiz – beraberliğimiz için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Lütfen yapıcı olalım.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Erol Mütercimler’e verdiği destekte şunlara yer verdi, Baş, “Erol Mütercimler’in katıldığı bir canlı yayında imam hatip okullarını da kapsayan yozlaşmaya dikkat çektiği sözler, özellikle bazı kesimler tarafından çarpıtılarak hedef haline getirildi. Ancak, canlı yayında sarf ettiği sözlerin kastı aşan bir şekilde çarpıtılarak “İmam hatiplilere hakaret etti” şeklinde bir kampanyaya dönüştürülmesine ve hakkında soruşturma açılmasının ülkemizdeki birlik beraberliği zedeleyeceği kaanitindeyiz. Erol Mütercimler hiçbir kimseye veya bir gruba hakaret etmez! Ona saldıranların kuyruk acısı onun aydın kimliğinedir. Herkes “arka bahçede” dindar değil aksine deist bir gençlik yetiştiğini biliyor. Bunu Erol Hocaya saldırarak örtemezsiniz.” Diyerek, Erol Mütercimler’e yönelik sistemli saldırının ve başlatılan kararlama kampanyasının ülkemize zarar vereceğini işaret etti.

Eksiğimizi göreceğimize, eksimizi tamamlayalım

Baş, “Ülke olarak çok zor günlerden geçiyoruz. Birbirimize en fazla tahammül edeceğiz günlerdir. Lütfen, birbirimize kırıcı dahi sözler sarf etmekten kaçınalım. Eksiğimizi göreceğimize, eksimizi tamamlayalım. Bardağın dolu tarafına bakalım.”dedi.

Kardeşliği birlik beraberlik dilimizle BTP olarak biz getireceğiz

BTP Lideri Hüseyin Baş , “Bu ülkenin bir beraber olması için birleştirici ve bütünleştirici bir dile ihtiyaç vardır. Bu ülkeye kardeşliği birlik beraberlik dilimiz ile Bağımsız Türkiye Partisi olarak biz getireceğiz.”diyerek ülkemizde herkesi sükûnete çağırdı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.